Color-it
Безкоштовна доставка для замовлень від 5000 грн
Сума мінімального замовлення 1500 грн
Повернення і обмін протягом 7 днів
Напишіть нам в Viber або Telegram
Color-it
Color-it
Напишіть нам в Viber або Telegram

Важливість новорічної мішури

Вибір ялинкових прикрас ми вже обговорили в іншій статті, а тепер хотілося б поговорити про новорічну мішуру. Адже без цього елемента теж важко уявити собі справжнє свято.

Новорічною мішурою можна декорувати не лише саму ялинку, а й стіни, вікна та інші об'єкти будинку чи офісу. Давайте обговоримо, які бувають види та що краще обрати.

  • Мішура на дроті. Відмінний варіант для тих, хто хоче створювати різні форми, адже така мішура чудово гнеться. Ви можете, наприклад, «написати» з її допомогою цифри наступного року.
  • Мішура пухнаста, в народі більш відома як дощик. І хоч зараз його популярність поступово поступається намистам та стрічкам, він все ще актуальний для прикраси новорічних ялинок.
  • Мішура паперова. Ви можете зробити самі паперові гірлянди, освоївши один із майстер-класів в інтернеті, або купити готову паперову мішуру.
  • Мішура з пір'я. Так, буває така. Відмінно підійде тим, хто любить прикрашати ялинку гламурніше.

До речі, перша мішура з'явилася ще у XVIII столітті, і відтоді жодне новорічне свято без неї не обходиться. І якщо ви теж не уявляєте собі новорічне прикрашання без мішури, обирайте її оптом на сайті інтернет-магазину Color-it. Ми з радістю допоможемо зробити ваше свято яскравим.