Color-it
Безкоштовна доставка для замовлень від 5000 грн
Сума мінімального замовлення 1500 грн
Повернення і обмін протягом 7 днів
Напишіть нам в Viber або Telegram
Color-it
Color-it
Напишіть нам в Viber або Telegram
Відгуки клієнтів
Color-it
9 грудня 2022 р.
Дуже дякую. Заказ прийшов за добу. Все добре, швидко. В теперішній час дуже приємно
Color-it
2 листопада 2022 р.
Добрий день! Замовляла щоденники 2023. Щиро дякую за посилочку, все упаковано гарно, якість щоденників порадувала. Особисто вдячна менеджерам за їх привітність, роз’яснення за знижку як оптовому покупцю! Постійних і надійних клієнтів! Гарний магазин, рекомендую!
Color-it
10 жовтня 2022 р.
Отличный Сервис!! Консультация ( спасибо Руслану) быстрая отправка. часть товара мне не подошла и только по моей не внимательность. Так вот товар забрали ,финансы вернули!! Спасибо Вашим сотрудникам! Отличный сервис и магазин! Однозначно рекомендую!
Color-it
8 жовтня 2022 р.
Роблю замовлення дуже часто Швидка відправка, ціни найкращі в інтернеті. Все супер
Color-it
11 серпня 2022 р.
Замовляла товар на сайті, все прийшло, що замовляла, гарно упаковане. Врахували мою пропозиції щодо сумочок з ручками. Я хотіла кольори для хлопчиків так і поклали. Все швидко зібрали і відправили. Надійних Вам клієнтів!
Color-it
9 серпня 2022 р.
Дякую за якісну співпрацю: швидко віддзвонилися, з'ясували всі деталі замовлення, розповіли про додаткові скидочки? Приємно, що у такий важкий час для країни, ви якісно та відповідально, а головне - швидко, виконуєте свою роботу!
Color-it
10 червня 2022 р.
Спасибо за заказ. Покупал скотч оптом и разные хозтовары. Оперативно отправили по выгодной цене.
Color-it
20 травня 2022 р.
Великє дякую за відправку.все добре!дуже приємно спілкуватися-коли люди розуміють ,що роблять!
Color-it
22 лютого 2022 р.
Хочу выразить благодарность менеджеру Наташе, за профессионализм и понимание!!! В связи со сложившейся форс мажорной ситуацией, вошла в положение и приложила максимум усилий что бы помочь! Вообще нравится работать с этим поставщиком: на сайте сразу видно наличие товара, заказ отправляется в указанные сроки, в посылке весь перечень заказанного товара!
Color-it
21 лютого 2022 р.
Дуже хороший сайт і ціни і працівники ,особливо велика подяка менеджеру Наташі .Завжди все пояснить ,відповідає на всі питання .Дуже , дуже дякую . Процвітання вам і хороших клієнтів .
Color-it
20 лютого 2022 р.
Сотрудничаю с этим магазином уже много лет. Только хорошие впечатления и отзывы. Цены самые приятные. Упаковка, доставка - всегда отлично! Удачи и процветания Вам!
Color-it
20 лютого 2022 р.
Спасибо вам большое!!! Отличный магазин! Отличные цены!!! Все качественно, точно. Проблемы решают быстро.
Color-it
9 лютого 2022 р.
Супер сайт. Спасибо продавцам за оперативность и четкость в сборе заказа.
Color-it
27 січня 2022 р.
Заказывала канцелярию и прочую детскую мелочь в школу детям за хорошие оценки в качестве мотивационных подарков. Цены супер, ассортимент огромный. Все качественное, отлично упаковано, без недостачи. Работа менеджера отличная, хорошая консультация, подробное объяснение условий заказа и оплаты. Быстрая сборка и отгрузка. Рекомендую. Буду дальше заказывать! Единственное хотелось бы уменьшить сумму минимального заказа.
Color-it
17 січня 2022 р.
Все чітко, хороші продавці, дякую
Color-it
14 січня 2022 р.
Працюю з багатьма постачальниками, але можу впевнено сказати, що Ви найкращі ! Дякую за приємну співпрацю ?
Color-it
27 грудня 2021 р.
Дуже приємно працювати з відповідальними людьми. Швидка відправка товару, наявність точно за списком, ціни бомба.
Color-it
8 грудня 2021 р.
Дуже дякую за те що все що замовляла прийшло в тих кольорах які я вказала в коментарях ,всі мої побажання були враховані.Товар відправили швидко ,ціни супер .Все дуже добре
Color-it
3 грудня 2021 р.
Очень приятно удивлена, вчера отправили, сегодня уже получила. Товар весь в наличии. Надеюсь на дальнейшее долгосрочное сотрудничество.
Color-it
30 листопада 2021 р.
РЕКОМЕНДУЮ.КАЧЕСТВЕННОЕ И ООООЧЕНЬ БЫСТРОЕ ОБСЛУЖИВАНИЕ.БОЛЬШУЩИЕ ВАМ СПАСИБО.
Color-it
30 листопада 2021 р.
Дуже задоволена магазином,телефонують відразу після замовлення,дуже швидка доставка ,буквально 2 дн і посилка в тебе,гарна якість та гарантія що товар прийде в цілості.
Ми дуже цінуємо зворотний зв'язок
Жоден ваш відгук не залишається без уваги, і кожен коментар проглядається особисто керівником компанії.
Допоможіть новим клієнтам дізнатися про нас більше, розкажіть про свій досвід на платформі Google Відгуки