Color-it
Безкоштовна доставка для замовлень від 5000 грн
Сума мінімального замовлення 1500 грн
Повернення і обмін протягом 7 днів
Напишіть нам в Viber або Telegram
Color-it
Color-it
Напишіть нам в Viber або Telegram
Відгуки клієнтів
Color-it
12 липня 2024 р.
Якість товару та ввічливість адміністраторів на вищому рівні. Настільки все красиве, відповідає опису товару на сайті, пакування відправлення також на вищому рівні. Замовляла і буду замовляти ще. Найчесніший поставщику з яким я тільки співпрацювала
Color-it
12 квітня 2024 р.
Дуже вдячна вашій команді. Так швидко ще я величезне замовлення не отримувала. В чт замовила, а в пт вже розбираю все. Ви супер. Дякуюююююю.
Color-it
3 квітня 2024 р.
Хочу поділитись враженнями від співпраці з менеджером Оленою! Дуже чуйна та ввічлива людина! Підкаже, допоможе, зорієнтує по всім питанням!! Мені сподобалось дуже комфортно співпрацювати!! Безмірно вдячна!! Рекомендую цю компанію-продавця!!!!
Color-it
15 березня 2024 р.
Магазин рекомендую. Гарне обслуговування. Приємні ціни. Дякую
Color-it
28 лютого 2024 р.
Вже декілька років працюю з компанією, але ще не писала відгуки. Все завжди на вищому рівні. Ось вийшла ситуація: збирала подарунки для дівчат і потрібні були однакові позиції, про що я написала у коментарях до замовлення. Олена передзвонила, ми з нею все обговорили, все підібрали і вона була на звязку. Якщо Олена це читає, то я Вам дуже вдячна за те, що не пройшли повз. Дякую за гарні блокноти і найголовніше, що всі прийшли з однаковими малюнками: квіточками.
Color-it
16 лютого 2024 р.
Хочу сказать Вам огромное спасибо!!!! Всё прислали очень быстро и всё классно упаковано. У Вас такой большой ассортимент товара,что мне оказывается всё нужно и цены СУПЕРРРР.
Color-it
14 лютого 2024 р.
Вже багато разів замовляла на цьому сайті. Задоволена. Все гарне, якісне. Однозначно РЕКОМЕНДУЮ цей магазин! Успіхів вам й багато клієнтів!
Color-it
13 січня 2024 р.
Я щиро дякую вам за швидку, доставку, якісний товар, та приємні ціни. Неодноразово ще куплятиму ?❤ Окремо вдячна пані Олені за оперативність та довіру в першу чергу бо мені відправили наложкою все.
Color-it
12 грудня 2023 р.
Мені сподобалось все, що вибрала та купила. Пакування чудове-все доїхало цілим. Ціни реально порадували. Коли вималюю та виклею - обов'язково повернусь по новеньке.
Color-it
16 листопада 2023 р.
Висловлюємо подяку компанії "Color-It", та особисто менеджеру Олені за небайдужість та швидке реагування на звернення допомогти у справі, яку ми робимо. Отриманий фліпчарт, що вже висить у нашій тренінговій залі, сприятиме більш якісній психологічній допомозі людям, що гостро цього потребують. З повагою, ГО"Альтера+".
Color-it
25 вересня 2023 р.
Висловлюю свою подяку, за швидке оформлення замовлення. Оформили дуже швидко, прийшло все те, що замовляла. Дуже гарний і надійний магазин.Буду і надалі купувати тільки тут, дякую менеджеру за хороше обслуговування. Дякую:)
Color-it
27 серпня 2023 р.
Добрий день. Хочу подякувати менеджеру сайту Євгенію та Наталії, за швидке оформлення замовлення. Оформили дуже швидко, прийшло все те, що замовляла. Дуже гарний магазин. Вже багато років купую канцелярію, дуже задоволена. Буду і надалі купувати тільки тут, низькі ціни, хороше обслуговування. Дякую.
Color-it
25 серпня 2023 р.
Хороший магазин, быстро собрали товар, все соответствует. Но к сожалению сейчас хотела вторую посылку оформить, но не смогла из за большого минимального заказа (((( А добирать лишь бы что не хочется.
Color-it
22 серпня 2023 р.
Спасибо за быструю доставку. Приятные цены, качество обслуживания,собрать двоих детей от а до я за 2400грн на год, это просто супер.все получили, качество радует,очень довольны.
Color-it
22 серпня 2023 р.
Очень классный магазин, огромный ассортимент, цены супер! Большое спасибо менеджеру Елене за отзывчивость , внимание.сделала заказ, сразу перезвонили, всё уточнили. Я очень довольно.Процветания и мира))
Color-it
16 серпня 2023 р.
Робила замовлення 3 рази !!!! І я дуже задоволена!♥️ Консультант магазину Олена ,окремо хочу подякувати їй за допомогу♥️ 3 рази вона виконувала всі мої забаганки ?? як це має і робити справжній хороший консультант!!! Однозначно рекомендую цей магазин за шикарні ціни і звісно за приємних і привітних консультантів ???
Color-it
11 серпня 2023 р.
Вже роками з Вами співпрацюю. І впевнено можу сказати, що ви НАЙКРАЩІ у всьому. Асортимент, ціни, обслуговування, доставка. Все на найвищому рівні. Щиро дякую за Вашу працю !
Color-it
10 серпня 2023 р.
Дякую менеджеру сайту"COLOR-IT" Олені за професіоналізм,оперативність,ввічливість.Замовляла вперше.Але в подальшому буду замовляти ще .Рекомендую його ,бо ціни помірні ,товар різноманітний,з менеджерами сайту приємно спілкуватись.Вдалих вам продажів!
Color-it
3 серпня 2023 р.
Заказывала первый раз, очень довольна, быстро перезвонили, быстро собрали заказ, все пришло как на фото, спасибо большое
Color-it
1 серпня 2023 р.
Замовляла перший раз але дуже задоволена. Товар як на фото,якість гарна. Дякую вам велике
Color-it
22 липня 2023 р.
Добрий день. Щиро дякую за якісне та швидке обслуговування. Товар чудовий,ціни приємні. Працівники дуже приємні,привітні ? Вдалих вам продаж та побільше вдячних покупців?
Ми дуже цінуємо зворотний зв'язок
Жоден ваш відгук не залишається без уваги, і кожен коментар проглядається особисто керівником компанії.
Допоможіть новим клієнтам дізнатися про нас більше, розкажіть про свій досвід на платформі Google Відгуки