Color-it
Безкоштовна доставка для замовлень від 5000 грн
Сума мінімального замовлення 1500 грн
Повернення і обмін протягом 7 днів
Напишіть нам в Viber або Telegram
Color-it
Color-it
Напишіть нам в Viber або Telegram

Правильно обираємо ялинкові іграшки

Новий рік та Різдво – одні з найулюбленіших свят у році. Ще з дитинства ми віримо в казку і чекаємо, що ось наступного року точно буде краще. Але зробити краще можна вже зараз – урочисто прикрасивши будинок або офіс.

Ми вже розповідали про вибір ялинки, а в цій статті поділимося з вами ідеями, як правильно обрати ялинкові іграшки. Адже це не просто як здається. Вибір зараз величезний і за ціною, і за якістю.

  • Тип іграшки: куля - найтрадиційніша ялинкова іграшка, або фігурки, підвіски і, звичайно ж, верхівка. Все це знадобиться в прикрасі новорічної красуні.
  • Матеріал виготовлення: скло чи пластик? Якщо у вашому будинку є діти чи тварини, краще зупинитися на пластиці. Вони анітрохи не гірші за скляні аналоги, а до того ж ще й дешевші.
  • Покриття: дзеркальне чи матове, чи їх поєднання? Все актуально, вибирати тут можна лише на власний смак. А ще є і кулі з блискітками та глітерним покриттям, якщо ви любите більш гламурні прикраси.
  • Колірна гама: щороку дизайнери диктують нові тенденції, але в топі все одно залишаються всі відтінки червоного та білого.
  • Стиль прикраси: якщо ви прихильник бароко або рустика, то ваш вибір не прості кулі, а складної форми та певних кольорів. Якщо ви все ж таки за класику, то обирайте прості кулі за розміром і кольором, добре поєднувати різні прикраси, але не більше трьох видів.

На що звернути увагу при виборі прикраси на ялинку?

  1. Сертифікат якості.
  2. Обмеження використання на упаковці.
  3. Міцність кріплення.
  4. Якість фарбування.

В інтернет-магазині Color-it ви знайдете лише якісні ялинкові прикраси оптом. Наші співробітники з радістю допоможуть вам обрати іграшки на ялинку, щоб свято було найкрасивішим і найрадіснішим.