Color-it
Безкоштовна доставка для замовлень від 5000 грн
Сума мінімального замовлення 1500 грн
Повернення і обмін протягом 7 днів
Напишіть нам в Viber або Telegram
Color-it
Color-it
Напишіть нам в Viber або Telegram

Матеріал та фурнітура рюкзака для школяра

У статті «Вибір рюкзака для першокласника» ми ознайомили вас із основними критеріями при виборі цього шкільного аксесуара, а тепер розповімо докладніше про матеріал та фурнітуру, з яких має бути зроблений сам рюкзак.

В основному, рюкзаки для школярів шиють з матеріалу під назвою «поліестр». Щільність матеріалу 240-600 ден. Відповідно, чим старша дитина, і чим більше навантажений її рюкзак, то й щільність вибирати потрібно побільше.

Що вигідно відрізняє поліестр від інших матеріалів для рюкзаків? Його стійкість до стирання!

Не секрет, що діти не особливо переймаються чистотою, і можуть навіть іноді пограти рюкзаками у футбол на перерві. Так ось, рюкзак з поліестру відмінно миється просто вологою ганчіркою. З цим впорається навіть сам школяр, і у мами «не смикатимуться очі». Та й випрати такий рюкзак у пральній машині теж можна (на режимі 30 градусів).

Нанесений на поліестр малюнок при цьому тримається дуже стійко, якісний рюкзак може прослужити школяру кілька років. Так що носити там зошити, підручники, перекуси буде дуже зручно.

При виборі рюкзака варто звернути увагу і на фурнітуру. Змійка-блискавка - чудово підійде для молодших школярів, її легко та швидко відкривати. Особливо зручно, якщо бігунки є з двох боків.

Тож, як бачите, до вибору рюкзака для школяра потрібно підходити відповідально, тим більше, що зараз немає проблем купити рюкзак на будь-який гаманець, та й сам вибір великий.

Але якщо вам потрібні консультації фахівців, ви завжди можете звернутися до нас і ми допоможемо з вибором канцтоварів та шкільних товарів оптом з доставкою їх по всій Україні.