Color-it
Безкоштовна доставка для замовлень від 5000 грн
Сума мінімального замовлення 1500 грн
Повернення і обмін протягом 7 днів
Напишіть нам в Viber або Telegram
Color-it
Color-it
Напишіть нам в Viber або Telegram

Вибір рюкзака першокласнику

Батьки, чиї діти йдуть до першого класу, завжди спантеличені пошуком кращого шкільного приладдя для своєї дитини. І одним із найважливіших аспектів є покупка якісного шкільного рюкзака.

У цій статті ми розповімо, які критерії варто спиратися у виборі рюкзака для першокласника.

Перше, що потрібно врахувати – якісна тверда спинка. Дітям все ще доводиться носити з собою багато підручників та зошитів, а також ланч-бокси з перекусами. Це навантаження не завжди під силу навіть дорослій людині, тому так важливо, як саме розподіляється навантаження по спині.

Друге, і не менш важливе - матеріал, з якого виготовлений рюкзак. Він має бути міцним, але при цьому не жорстким, щоб у дитини не потіла спина.

Третій аспект – розмір рюкзака. Він має бути містким рівно настільки, наскільки в цьому є потреба. Рюкзак для молодшого школяра повинен бути не ширшим за його плечі і не опускатися нижче за талію.

Це основні критерії при виборі рюкзака для першокласника, але для дитини ще дуже важлива краса. Рюкзак з улюбленими героями з мультфільмів та комп'ютерних ігор завжди буде чудовою покупкою і радуватиме дитину не один рік.

Нагадуємо, що в нашому інтернет-магазині відмінний вибір рюкзаків для школярів різного віку.