Color-it
Безкоштовна доставка для замовлень від 5000 грн
Сума мінімального замовлення 1500 грн
Повернення і обмін протягом 7 днів
Напишіть нам в Viber або Telegram
Color-it
Color-it
Напишіть нам в Viber або Telegram

Вибір ялинки

Минулої статті ми говорили про переваги штучних ялинок перед натуральними. Отже, ви визначилися та вирішили купити штучну ялинку. Але за якими її критеріями вибирати? У цій статті ми поділимося з вами порадами на цю тему.

   1. Пожежна безпека. Зверніть увагу, чи є сертифікат, який підтверджує це. На коробці повинні бути позначки про пожежну безпеку. Але якщо таких значків немає, спробуйте підпалити гілочку, якщо вона загориться, то не купуйте такий товар.

   2. Вартість. Китайські, європейські чи вітчизняні штучні ялинки – вибір тут за вами. Але перші можуть бути неякісними, другі дорогими, а треті потрібно ще й пошукати.

   3. Матеріал. Штучні ялинки виготовляють з ПВХ, волосіні та литої гуми. Ялинки з ПВХ найпопулярніші, вони пухнасті та їх «голочки» не колються. З волосіні в основному роблять штучні сосенки, вони теж пухнасті і ошатно виглядають. Штучні ялинки з гуми дорожчі за інші варіанти, але й служитимуть на порядок довше.

   4. Розмір. Підбирайте ялинку в залежності від місця, де її буде встановлено. Якщо ставите ялинку на підлозі, то добре виглядатиме ялинка побільше. Але ви можете обрати і настільний невеликий варіант для офісу чи столу, за яким дитина робить уроки.

   5. Складання та зберігання. Не у кожного є у квартирі місце, щоб більшу частину року зберігати там коробку від штучної ялинки, тому багато хто і схиляється у бік натуральних, які можна просто викинути. Але не всі штучні ялинки незручні у зберіганні, є багато компактних варіантів, які збираються та зберігаються дуже легко. Зверніть увагу на це.

Ось такі прості поради! Якщо їх дотримуватиметеся, то вибір штучної ялинки та інших товарів для новорічних свят буде тільки на радість.

Інтернет-магазин Color-it пропонує широкий асортимент ялинкових іграшок, штучних ялинок та інших новорічних товарів для свята оптом. Ми пропонуємо вигідні варіанти для малого бізнесу. Зв'яжіться з нами, і ми підберемо варіант саме для вас.