Color-it
Безкоштовна доставка для замовлень від 5000 грн
Сума мінімального замовлення 1500 грн
Повернення і обмін протягом 7 днів
Напишіть нам в Viber або Telegram
Color-it
Color-it
Напишіть нам в Viber або Telegram

Різновиди свічок на свято

Колись свічки були щоденним атрибутом у побуті людей. Адже іншого джерела світла ввечері не було. А коли винайшли електрику, свічки відійшли на другий план, але не зникли зовсім. Чому?

Люди здавна люблять дивитися на вогонь, він заспокоює та розслаблює. Тому свічки в будинку надають особливого затишку. А у святкові дні без них взагалі не обійтись.

У європейських країнах напередодні Різдва запалюють свічки Адвента. Чотири свічки, що запалюють по черзі за чотири неділі до свята. У скандинавських країнах ці свічки найчастіше фіолетові, але популярні й червоні. У різдвяні дні запалюють свічки по всьому будинку, тому що ночі довгі і темні, світло від свічок по-особливому гріє душу.

А в наших країнах у новорічну ніч є традиція записати на папері бажання, спалити його від свічки та кинути у келих шампанського. Якщо це випити, то бажання здійсниться. Головне, вірити.

Звичайно, дні народження у багатьох країнах світу святкують зі свічками на торті. Іменинник має задмухати їх під вітальну пісню від гостей. Цей особливий ритуал завжди тішить дітей. Можна купити свічки за кількістю років чи свічку-цифру, вибір зараз великий.

Такі романтичні події як День Закоханих або весілля теж не обходяться без свічок, бо вони надають особливої ​​романтики цим урочистостям.

Як бачите, свічки не втрачають своєї актуальності й у наші дні. Купити свічки оптом ви можете на сайті інтернет-магазину Color-it. Ми підберемо під ваше свято лише найякісніші товари.

Нагадуємо, що мінімальне замовлення на сайті 1500 грн., а безкоштовна доставка від 5000 грн. Повернути товар можна протягом 7 днів.