Color-it
Безкоштовна доставка для замовлень від 5000 грн
Сума мінімального замовлення 1500 грн
Повернення і обмін протягом 7 днів
Напишіть нам в Viber або Telegram
Color-it
Color-it
Напишіть нам в Viber або Telegram

LED лампи і їх переваги

Не можна посперечатися з тим, що на ринку освітлення лідером серед позиції вважаються світлодіодні LED лампи. Попри те, що ще не все перейшли на даний формат освітлення, заперечувати його гідності та переваги перед аналогами складно.

Вони зробили справжню революцію в області світлотехніки та освітлювальних приладів. Наш інтернет-магазин пропонує недорого купити LED лампи оптом на вигідних умовах з доставкою по Україні.

Чому зараз все частіше вибирають світлодіодне освітлення?

Класичні лампи розжарювання вже давно не дають необхідну інтенсивність світла для різних типів приміщень. Велика їх частина характеризується невеликою світловіддачею не більше 15 Лм, а це в 7 разів менше, ніж у LED ламп. У галогенних і люмінесцентних ламп даний показник краще - близько 90 і 70 Лм відповідно. Однак доведено, що такі освітлювальні прилади небезпечні для екології: газорозрядний заповнення середовища і нагрівання під час роботи є мінусами таких ламп. Тому їх потрібно утилізувати особливим способом, що не завжди роблять користувачі.

Також варто відзначити термін експлуатації. Лампи розжарювання працюють не більше 1000 годин, через що їх потрібно часто міняти. У свою чергу самі бюджетні прості LED лампи здатні пропрацювати не менше 30,000 годин чого вистачає приблизно на 4 роки. Однак це не єдина перевага світлодіодних ламп.

Переваги LED ламп

  • Мінімальна тепловіддача. Лампи розжарювання під час роботи виділяють багато теплової енергії. Своєю чергою LED лампи практично не нагріваються, адже велика частина електрики спрямована на виділення світла, завдяки чому досягається велика енергоефективність.
  • Відсутність шуму. LED лампи не видають стороннього шуму при роботі, завдяки чому такі освітлювальні прилади незамінні в лікарнях, бібліотеках, офісах і інших подібних приміщеннях.
  • Відсутність мерехтіння і м'яке світіння. LED лампи споживають змінний струм, за рахунок чого їх мерехтіння досягає близько 110 спалахів за секунду, що невидимо для людського ока. Це набагато корисніше для збереження хорошого зору.
  • Широкий діапазон робочої напруги. Лампи розжарювання в разі падіння напруги перестають працювати. Своєю чергою LED лампи працюють в діапазоні напруги в межах 80-230 В, тому при проблемах з напругою вони будуть продовжувати працювати тільки трохи менш інтенсивно.
  • Відсутність УФ-випромінювання. Стандартні лампи денного світла виділяють УФ-випромінювання, що приваблює комах. Світлодіодні лампи позбавлені даного недоліку.
  • Економія електрики. Світлодіодні LED лампи споживають в середньому на 60% менше електроенергії, в порівнянні з лампами розжарювання. Економність таких освітлювальних приладів також обумовлюється їх тривалим терміном служби.
  • Безпека і міцність. Безпека LED ламп дуже висока. Навіть якщо така лампа впаде на підлогу, завдяки корпусу з полікарбонатного міцного пластику, вона не розіб'ється.