Color-it
Безкоштовна доставка для замовлень від 5000 грн
Сума мінімального замовлення 1500 грн
Повернення і обмін протягом 7 днів
Напишіть нам в Viber або Telegram
Color-it
Color-it
Напишіть нам в Viber або Telegram

Поради при виборі сортера

Дітки дуже швидко ростуть. І ось з маленької грудочки, яка тільки спала, їла й забруднила підгузки, вже підростає людина, яка цікавиться всім у цьому світі. Все навколо нове та незнайоме. Завдання батьків – максимально продуктивно розвивати дитину до трьох років. І всі отримані в цьому віці навички будуть супроводжувати його діяльність все життя.

На допомогу батькам у розвитку дитини зараз прийшло багато іграшок та розвивашок. Про одну з них ми розповімо в цій статті і дамо поради щодо вибору сортера.

Сортувати предмети за формою та кольором – дуже важлива навичка. Розвивається як логічне мислення, а й дрібна моторика. Спочатку треба подумати, в який отвір підходить фігурка, потім взяти потрібну, направити до нього і проштовхнути. Серйозне завдання для малюка. Але дуже потрібне.

Як вибрати правильний сортер?

По-перше, сортер повинен відповідати віку вашої дитини. Для першого сортера шукайте деталі, які помістяться в ручку вашої дитини, але не будуть надто дрібними, щоб їх не можна було проковтнути.

По-друге, всі деталі повинні бути продумані таким чином, щоб в один отвір підходила лише одна фігурка, інакше в сортуванні пропаде будь-який сенс.

По-третє, фігурка повинна входити в отвори вільно та без зусиль. В іншому випадку «складна іграшка» швидко набридне дитині.

Інтернет-магазин Color-it пропонує дитячі іграшки оптом. На нашому сайті ви знайдете лише якісний товар для вашого роздрібного магазину. Ми гарантуємо, що ваші клієнти залишаться задоволеними.

Якщо ви хочете отримати консультацію нашого спеціаліста та дізнатися докладніше про товари, ви завжди можете зв'язатися з нами. Купуючи іграшки за оптовими цінами, врахуйте, що мінімальне замовлення 1500 грн., а безкоштовна доставка від 5000 грн.