Color-it
Безкоштовна доставка для замовлень від 5000 грн
Сума мінімального замовлення 1500 грн
Повернення і обмін протягом 7 днів
Напишіть нам в Viber або Telegram
Color-it
Color-it
Напишіть нам в Viber або Telegram

Уважно вибирайте повітряні кульки!

Повітряні кулі — це один з головних атрибутів дня народження, та й власне будь-якого іншого свята. Кульки, просто розкидані по квартирі, або висять під стелею, переносять нас у частинку дитинства.

Багато хто думає, що кульки вибирати не обов'язково, просто зайшов в інтернет магазин, де продаються повітряні кулі оптом, замовив першу-ліпшу упаковку і все, але це далеко не так. До вибору кульок необхідно поставитися відповідально. Адже вони можуть бути як декор, оформлення майданчика, прикраси залу або навіть подарунком.

Як підбирати кульки під певний захід

Спочатку подумайте, на яку подію ви хочете купувати кулі, тому що кульки бувають різних форм, розмірів, кольорів. Варто враховувати, що з різними написами навряд чи підійдуть на день народження кульки-сердечка або з написом весілля. Тому варто уважно розглянути, чи підходять кульки, які ви взяли для вашого торжества.

Серед найпопулярніших тематик подій, де використовуються кульки можна виділити:

  • Для рекламної акції. Це може бути відкриття нового магазину, салону, виставки або промо-акції. У такому варіанті підходять асорті з різних кольорових латексних кульок або одноколірні варіанти. Також можна використовувати повітряні кульки з нанесеним логотипом компанії.
  • Презентації або дитячі свята прикрасять пастельні кульки, оскільки вони будуть більш яскравими та цікавими.
  • Весілля, ювілей, день народження. Можна використовувати металізований відтінок, який має перламутровий відлив і просто відмінно виглядає. Такі кульки досить яскраві та цікаві.
  • Для фінального уявлення можна вибрати кульки, наповнені гелієм, вони можуть мати спеціальні світлодіоди, які будуть висвітлювати їх при запусканню в небо. Це дуже цікаво та ефектно.

Якими характеристиками повинні володіти повітряні кульки

Якщо ви вирішили купити повітряні кульки, найкраще це робити або в магазині, щоб можна було помацати, подивитися і порівняти. Або необхідно купувати у перевірених постачальників. Якісні кульки будуть:

  • Мати високу еластичність і добре розтягуватися.
  • Мати спеціальну обробку, завдяки якій утримується гелій, і вони довго не здуваються.
  • Мати легкий запах або зовсім його відсутність. Якщо ви відчуваєте різкий запах латексу, не варто брати такі кульки.
  • Рясно прокрашенние з рівномірним кольором і без пропусків.
  • Вартість дорожче, оскільки вона впливає на якість. Не варто брати занадто дешеві кульки, вони можуть виявитися дуже тонкими. Ви їх не зможете надути, тому що кульки будуть лопатися.

У сучасному інтернет магазині завжди буде велика різноманітність, завдяки якому ви зможете знайти для себе підходящий варіант. Саме тому варто звертати увагу на таких оптових постачальників, як інтернет магазин «Color It».