Color-it
Безкоштовна доставка для замовлень від 5000 грн
Сума мінімального замовлення 1500 грн
Повернення і обмін протягом 7 днів
Напишіть нам в Viber або Telegram
Color-it
Color-it
Напишіть нам в Viber або Telegram

Рюкзак чи ранець?

Зараз все частіше можна почути давно забуте слово ранець. Слово вийшло з ужитку і всі різновиди шкільних аксесуарів для перенесення почали називати рюкзак. Але річ у тому, що між рюкзаком і ранцем справді є різниця, і це не просто слова-синоніми для позначення одного й того самого предмета.

На відміну від рюкзака, ранець більше схожий на коробочку, він жорсткіший. Ранці зараз виготовляють із матеріалу формований спінений поліетилен.

У чому перевага ранця? І чому вони знову повертаються до моди?

  • Насамперед, вони добре тримають форму, навіть якщо всередині нічого не лежить. Це зручно для тих, хто не любить, щоб вміст м'явся або псувався.
  • Ще одна перевага портфеля - це зносостійкість. Сучасні рюкзаки є досить міцними, але в цьому програють ранцям.

А тепер поговоримо про недоліки:

  • У ранця всього одне загальне відділення, що незручно для молодших школярів, яким буває складно знайти щось у своєму рюкзаку, хоча там зазвичай 2-3 відділення.
  • Вага ранця більша, ніж у рюкзака. В середньому від 800 г до 2 кг. Знову-таки у разі купівлі ранця для молодшого школяра, збільшується навантаження на незміцнілу дитячу спину.

Але якщо ви твердо вирішили вибрати саме ранець для свого школяра, що це ваше право. Головне, щоб дитина теж була з вами згодна.

Якщо вас цікавить ще інформація про інші шкільні товари оптом, ви завжди можете з нами зв'язатися, і ми допоможемо з вибором.