Color-it
Безкоштовна доставка для замовлень від 5000 грн
Сума мінімального замовлення 1500 грн
Повернення і обмін протягом 7 днів
Напишіть нам в Viber або Telegram
Color-it
Color-it
Напишіть нам в Viber або Telegram

Користь харчової плівки

Наразі вже складно уявити кухню, господиня якої не зберігає в одному із ящиків харчову плівку. Настільки вже міцно цей винахід увійшов у наше життя.

Раніше продукти зберігали різними способами, але вони все одно швидко пропадали. Доводилося заморожувати, засолювати, щоб вистачило надовго.

З появою холодильника стало набагато простіше, але й так теж продукти швидко втрачають першу свіжість, якщо їх не покласти у спеціальні контейнери або не обернути харчовою плівкою.

Особливо в ходу харчова плівка на свята, коли їжі готується багато і починається все за день до урочистостей. Тоді господиня може бути спокійна, що зовнішній вигляд її творіння та смакові якості не будуть зіпсовані, якщо їх обернути у плівку.

До того ж, до приходу гостей можна і на стіл поставити у плівці, щоб ще встигнути потім приділити увагу собі та виглядати не гірше за свої салатики та нарізки.

Так що користь від харчової плівки очевидна і ми рекомендуємо кожній господині взяти цей простий девайс на замітку. Та й великим торговим мережам харчова плівка потрібна щодня, адже нарізку найчастіше упаковують саме так.

Інтернет-магазин Color-it має широкий асортимент продукції для дому за оптовими цінами. Ви можете замовити все на сайті з доставкою або прийти особисто до нас на ринок «7-й кілометр» в Одесі, ознайомитися з продукцією та вибрати потрібне.