Color-it
Безкоштовна доставка для замовлень від 5000 грн
Сума мінімального замовлення 1500 грн
Повернення і обмін протягом 7 днів
Напишіть нам в Viber або Telegram
Color-it
Color-it
Напишіть нам в Viber або Telegram

Фішки сучасних рюкзаків для школярів

Час не стоїть на місці, розвиваються всі галузі, і навіть у такій сфері як шкільне приладдя щороку, а то й місяць, з'являються нові тенденції.

Ось і в ніші рюкзаків немає межі досконалості, і кожен виробник шукає нові фішки, щоб зробити їх ще зручнішими та практичнішими.

У цій статті ми розповімо про останні тенденції у «рюкзачній моді».

Нікого давно не здивувати якісними матеріалами та крутими картинками, але така потрібна робити як рефлекс – відбивач світла – присутня не на всіх рюкзаках. І дуже дарма.

У темний час доби, особливо взимку, дуже добре мати елементи, що відбивають світло, на одязі та на рюкзаку. Якщо рюкзак, який ви купили дитині, не має рефлексу, придбайте його окремо як аксесуар. Так рюкзак вашої дитини не просто виділятиметься серед інших, але й стане ще й помічником у безпеці.

Деякі рюкзаки оснащують термокишенями. Навіщо вони? Ви можете покласти туди пляшку з теплим какао і тоді воно довше зберігатиме температуру, що, безумовно, сподобається вашій дитині.

Які фішки сучасних рюкзаків порадують підлітків? Звичайно, стиль та функціональність. Наприклад, практично всі будуть раді, якщо буде спеціальне відділення для навушників, хоча багато хто вже користується бездротовими, але якщо слухати музику якісно, ​​то знадобляться більші навушники.

Хорошим доповненням може стати дощова накидка на рюкзак. Бажано, щоб вона була яскравою, тому що в погану погоду знову-таки може допомогти водіям машин краще бачити вашу дитину. Та й відділення для парасольки у деяких областях України буде зовсім не зайвим.

Але, як кажуть, досконалості немає меж. І ми сподіваємося, що індустрія рюкзаків радуватиме нас новими та унікальними розробками якнайчастіше.