Color-it
Безкоштовна доставка для замовлень від 5000 грн
Сума мінімального замовлення 1500 грн
Повернення і обмін протягом 7 днів
Напишіть нам в Viber або Telegram
Color-it
Color-it
Напишіть нам в Viber або Telegram

Вироби з гіпсу набирають популярності

Дітей захоплюють різні матеріали та поверхні. Маленькі скульптори із задоволенням ліплять із пластиліну. А якщо запропонувати їм для роботи гіпс? Результати творчості не забаряться.

Діти за своєю природою прагнуть використовувати все натуральне, і гіпс у такому разі відмінний матеріал, який не тільки приємний на дотик, а й дає можливість подальшої роботи з ним під час застигання.

Використовуючи різноманітні форми діти можуть зробити будиночки, машинки, лялечки, серця, ведмедиків та багато іншого. А після застигання можна ще й розфарбувати так, як душі завгодно.

Тому зараз стали популярними набори з гіпсу для домашньої творчості. Оскільки процес виготовлення є дуже захоплюючим, то вся сім'я проведе багато часу за цим заняттям.

Вироби з гіпсу можуть стати чудовим подарунком для друзів та родичів у свята, якi дитина може зробити сама. Адже погодьтеся, що немає нічого приємнішого знати про те, що маленькі ручки старалися саме для тебе.

Інтернет-магазин Color-it пропонує набори із гіпсу за оптовими цінами. На нашому сайті ви знайдете найкращі пропозиції та зможете купити дитячі іграшки та все для дитячої творчості оптом.

Фахівці компанії підберуть для вас найкращі пропозиції, акуратно оформлять замовлення та дбайливо його доставлять. Порадуйте своїх клієнтів якісними товарами з нашого магазину.