Color-it
Безкоштовна доставка для замовлень від 5000 грн
Сума мінімального замовлення 1500 грн
Повернення і обмін протягом 7 днів
Напишіть нам в Viber або Telegram
Color-it
Color-it
Напишіть нам в Viber або Telegram

Подаруйте другу настільну гру

Настільні ігри останнім часом набули широкої популярності. Тому ця індустрія почала радувати все новими та новими надходженнями. В інтернет-магазині Color-it ви знайдете широкий вибір настолок оптом, а ми в цій статті розповімо про деякі з них. Наш Топ-5!

Гра «Крокодил»

Багато хто з нас у дитинстві грали у гру, де треба пояснити слова, не називаючи їх. Потрібно було написати слова на папірці, перемішати у шапці та по черзі витягувати. Це завжди було дуже весело, особливо у гарній компанії. У нашому магазині продається гра, де вже є готовий набір слів, причому для різного віку. Ви можете грати навіть із маленькими дітьми.

Гра «Ерудит»

На противагу «Крокодилу» розповімо вам про більш серйозну та інтелектуальну гру. Тут потрібно складати слова та заробляти бали, які вказані на кожній літері. Чим більше слів ви зберете (використовується вид кросворду), тим більше шансів на перемогу.

Гра «Уно»

З цією грою також більшість знайомі. Це досить проста карткова гра, яку зручно брати із собою в дорогу, на пляж, та куди завгодно. Сенс у тому, що ви повинні швидше позбутися своїх карт. А ходити треба, підбираючи карти за кольором чи цифрами. Гравець, у кого залишилася одна карта, повинен сказати «уно», якщо він забуде, то отримує дві карти штрафу та віддаляється далі від перемоги.

Гра «Монополія»

Куди ж без класики? Багато хто з нас виріс на цій грі, тільки за радянських часів у нас був її аналог – «Менеджер». Тут треба будувати свою імперію, заробляти гроші і щоб повезло, коли кидаєш кубик. Відмінний класичний варіант для подарунка другові. Мінімум 3-4 години гри вам забезпечено.

Гра «Дженга»

Відмінна можливість полоскотати свої нерви. У цій грі гравці по черзі тягнуть палички із вежі. Якщо під час спроби зробити хід вежа впала, гравець програв. Це завжди виглядає дуже епічно.

Інтернет-магазин Color-it пропонує багато інших настільних ігор за оптовими цінами. Ми гарантуємо вигідні пропозиції для бізнесу. Зв'яжіться з нами, якщо у вас виникли питання, та ми підкажемо, як зробити замовлення швидко та вигідно.