Color-it
Безкоштовна доставка для замовлень від 5000 грн
Сума мінімального замовлення 1500 грн
Повернення і обмін протягом 7 днів
Напишіть нам в Viber або Telegram
Color-it
Color-it
Напишіть нам в Viber або Telegram

Надувні іграшки – справжня знахідка для відпочинку з дітьми

Пляжний відпочинок з дітьми – це ще та пригода. Ну не буде карапуз просто лежати і грітися на сонечку. Тому потрібно подбати про те, щоб в арсеналі батьків були не тільки іграшки для піску, але й надувні - кола, м'ячі, басейни.

Для зовсім маленьких діток, які вже вміють сидіти, але бояться хвиль, можна купити невеликий басейн, набрати води та дати їй трохи прогрітися. Будь-яке маля буде в захваті від ігор з водою, особливо, якщо ще дати йому лійку, відро і навчити переливати воду.

Дітям старшого віку знадобиться коло і нарукавники, адже перші великі запливи все ж таки потрібно страхувати. Існують кола для малюків зі спеціальною вставкою у вигляді сидіння. Для дітей до 3 років найкраще використовувати саме такі. А якщо малюк не хоче сидіти в такому колі, тоді дивіться, щоб коло було обов'язково замкнене. Ну і звичайно, не залишайте дитину у воді саму.

Хлопці віком від 6 до 12 років уже люблять плавати на матрацах, але з ними треба бути дуже обережними. Не залишайте дітей без нагляду і самі далеко не запливайте на матраці, а то не рідкісні випадки "виходу у відкрите море".

В асортименті інтернет-магазину Color-it ви знайдете й інші іграшки, які стануть у нагоді влітку – водяні пістолети, ласти літаючі змії та інше. Проводьте свій відпочинок якісно!