Color-it
Безкоштовна доставка для замовлень від 5000 грн
Сума мінімального замовлення 1500 грн
Повернення і обмін протягом 7 днів
Напишіть нам в Viber або Telegram
Color-it
Color-it
Напишіть нам в Viber або Telegram

Кубики та пірамідки будуть цікаві дітям вже з раннього віку

У вас нещодавно народилося маля? Саме час подумати про те, які розвиваючі іграшки потрібні малюкові. Адже дітки ростуть так швидко, що потрібно заздалегідь подбати про те, щоб у будинку було все потрібне.

Півроку пролетіли в постійних турботах, малюк навчився сидіти і саме час познайомити його з першою пірамідкою. Нехай спочатку всі кільця він наполегливо тягтиме в рот, а не одягати як слід. Це не біда. Дітки швидко навчаються у дорослих і радіють, коли в них виходить щось нове.

Чому ж пірамідки та кубики популярні за всіх часів? Це досить прості іграшки, але при цьому в них багато потенціалу, що розвиває. З кубиків можна будувати вежі, дороги для машинок, будиночки для тварин та багато чого ще. На перший погляд здається, що це просто кубики. Але ні – тут достатньо місця для польоту дитячої та навіть дорослої фантазії.

Та й пірамідку можна збирати і за кольорами, і за розмірами, і в різній послідовності. Так що це теж не така банальна іграшка, як здається на перший погляд. Хоча зараз з'явилися й музичні пірамідки, які дуже приваблюють малечу. Але найпростіша – теж чудовий вибір!

Інтернет-магазин Color-it пропонує дитячі іграшки за оптовими цінами. У нашому асортименті ви знайдете не тільки кубики та пірамідки, а й усе необхідне для розвитку малюка та школяра. А також у нас є великий вибір товарів для школи оптом.