Color-it
Безкоштовна доставка для замовлень від 5000 грн
Сума мінімального замовлення 1500 грн
Повернення і обмін протягом 7 днів
Напишіть нам в Viber або Telegram
Color-it
Color-it
Напишіть нам в Viber або Telegram

Коли можуть стати в нагоді конверти для грошей?

«Були б гроші, а конверт знайдеться» - чи чули таку фразу? Насправді практика збирати гроші в конверт не нова. Але куди краще все ж таки класти гроші під відсотки, а не під подушку. Хоча якщо ви практикуєте грамотне ведення сімейного бюджету, то розкладати гроші в конверти «на продукти», «на комуналку», «на відпочинок» і так далі, дуже добре.

Але в нашій статті йтиметься не про прості конверти, а про подарункові. В яких випадках стануть у нагоді такі конверти?

Перше, що спадає на думку – весілля. Якщо ви запрошені на весілля, і не знаєте, що подарувати, то гроші – хороший варіант. Буває, звичайно, що молодята заздалегідь складають список подарунків і в якому магазині їх можна купити, щоб потім гості могли вибрати за своїм гаманцем і зробити саме потрібну річ. Але буває і так, що молодята не знають, що хочуть або вони планують переїзд в інше місто, то гроші в конверті тоді – найкращий подарунок!

Ще один варіант – День народження. Звичайно, приємно отримувати саме подарунки, але деякі батьки навпаки кажуть, що краще подаруйте дитині гроші, а ми купимо щось дороге, про що вона мріє. Тоді теж знадобляться конверти для грошей, до того ж вони бувають і з дитячими малюнками.

І навіть, якщо настало професійне свято або шеф виділив премію, приємніше отримувати її у гарному конверті, ніж у простому білому.

Отже, якщо ви налаштовані дарувати подарунки, а не гроші, подбайте про наявність подарункових конвертів для грошей.

В інтернет-магазині Color-it ви також можете знайти подарункові пакети оптом. Ми маємо широкий асортимент і відмінну якість, і ми гарантуємо, що ваш малий бізнес досягатиме успіху в роздрібній торгівлі нашими товарами.