Color-it
Безкоштовна доставка для замовлень від 5000 грн
Сума мінімального замовлення 1500 грн
Повернення і обмін протягом 7 днів
Напишіть нам в Viber або Telegram
Color-it
Color-it
Напишіть нам в Viber або Telegram

Причина популярності конструкторів

Не секрет, що в наш час діти дуже залежні від телевізора та планшета. Батьки намагаються урізноманітнити їхній «побут» іграшками, але часто вони не довго привертають увагу, навіть якщо нові.

Інша справа – конструктори! Ця іграшка завжди як нова, тому що можна щодня складати різні форми. Сьогодні літачок, завтра – кораблик. Фантазія не знає меж!

Багато батьків погодяться, що саме конструктори – це не марна трата грошей, і дитина повертається до такої гри знову і знову.

У чому полягає користь від гри в конструктор?

1. Якщо конструктор має чітку інструкцію, як його скласти, і що має вийти, це допомагає дитині дотримуватися правил і дотримуватися послідовності.

2. Якщо інструкції немає і дається воля фантазії, це теж чудово. Адже це дозволяє дитині проявити себе.

3. Якщо конструктор не має чіткої схеми, але є різні приклади, що з цієї кількості деталей може вийти, це теж здорово. Тут взагалі поєднуються відразу два фактори – вміння дотримуватися інструкції та власна фантазія.

Купити конструктор для дитини потрібно вже з другого року життя. Це допоможе тренувати моторику. Але, звичайно, деталі такого конструктора повинні бути великими, щоб дитина не могла їх проковтнути.

Взагалі, виробники часто вказують на коробці вік, з якого можна грати в даний конкретний конструктор, і ми рекомендуємо дотримуватися цього.

Якщо у вас виникнуть питання щодо придбання конструкторів оптом, зв'яжіться з нашими менеджерами та ви гарантовано отримаєте грамотну консультацію.