Color-it
Безкоштовна доставка для замовлень від 5000 грн
Сума мінімального замовлення 1500 грн
Повернення і обмін протягом 7 днів
Напишіть нам в Viber або Telegram
Color-it
Color-it
Напишіть нам в Viber або Telegram

Які бувають блокноти?

У твердій, м'якій обкладинці, у шкірі або шкірозамінні – відповіли б ви на це запитання. Але не все так однозначно в цій темі, адже блокнот – це чудовий винахід, який є або був практично у кожного.

Чому ж вони такі популярні, незважаючи на те, що кожен з нас має в кишені телефон і можна записувати свої думки туди?

Все просто. Якщо записувати вручну, то в пам'яті залишиться, і на папері. Так влаштований наш мозок, що записуючи щось, ми це краще запам'ятовуємо. А коли ще є можливість швидко підглянути в блокнот, це зовсім спрощує завдання.

Як вибрати свій блокнот у їхньому різноманітті? У цій статті ми розповімо, які бувають блокноти. Але поговоримо не лише про матеріал та розміри, а й потреби, для яких вони вигадані.

1. Блокнот для запису. Найчастіше такий блокнот у клітинку або в лінійку. Другий варіант більше люблять гуманітарії. Цей вид блокноту дає господарю повну свободу дій. Його можна розкреслити чи просто писати.

2. Записна книжка. Має інший формат і кількість аркушів, але загалом майже те саме, що й блокнот.

3. Щоденник. Це блокнот наперед розмічений днями тижня. Тут проставлено дати, що дуже зручно. Але місце для записів певного дня обмежене, а це не всім підійде.

4. Скетчбук. Не так давно в моду увійшов скетчінг – замальовки кольоровими або простими олівцями, але вже є окремий вид блокнотів для цього і спеціальні скетчмаркери.

5. Дитячі блокноти. Це теж окремий вид, вони трохи більші за розміром, щоб вмістити дитячу творчість повністю.

Яка палітурка блокнота підійде саме вам?

Якщо ви користуєтеся блокнотом щодня і часто його дістаєте, то краще, звичайно, брати у твердій палітурці. А якщо блокнот часто-густо просто лежить на столі, то можна взяти і в м'якому.

Інтернет-магазин Color-it пропонує всі види блокнотів оптом. На нашому сайті ви знайдете всі канцтовари для школи та офісу. Ми підберемо для вашого бізнесу найкращі пропозиції та доставимо у найкоротші терміни.