Color-it
Безкоштовна доставка для замовлень від 5000 грн
Сума мінімального замовлення 1500 грн
Повернення і обмін протягом 7 днів
Напишіть нам в Viber або Telegram
Color-it
Color-it
Напишіть нам в Viber або Telegram

Переваги штучних ялинок

«І ось вона ошатна на свято до нас прийшла, і багато радостей дітлахам принесла» - співається у відомій дитячий пісні. Ялинку взяли з лісу, але зараз все частіше можна зустріти саме штучні ялинки у будинках, офісах та торгових центрах.

Чому ж штучні красуні витіснили своїх натуральних родичів? І в чому перевага саме штучних ялинок? Давайте розберемося у цій статті.

Безпека

  1. Якісна штучна ялинка є пожежобезпечною, тобто гірлянди на ній можуть горіти і цілодобово.
  2. Така ялинка має стійку підставку, яка не дає їй впасти.
  3. На штучну ялинку не буває алергії, через те, що вона не виділяє ефірні олії та смоли, але для любителів запаху ялинки, це якраз зворотний аргумент.

Дизайн

  1. Штучні ялинки бувають різних розмірів і форм, а також пухнасті та менш пишні. Ви можете вибрати дизайн самі, спираючись на ваш бюджет та смак.
  2. Ви можете вигинати гілки вперед, якщо ялинка стоїть у кутку і не потребує того, щоб гілки були ззаду.
  3. Така ялинка добре виглядає в будь-якому інтер'єрі, а також не вимагає поливу і прибирання голок, що обсипалися.

Вартість

  1. Іноді якісні штучні ялинки коштують дорожче за своїх натуральні візаві, але вони прослужать не один рік, а десять мінімум.
  2. Ціна формується від якості та розміру, тому обираючи один раз хорошу штучну ялинку, подумайте і про це.

Резюмуючи все сказане вище, хочеться додати, що штучні ялинки зберігають тисячі живих дерев. Так, є розплідники, де ялинки вирощують спеціально під свята, або ліси, які потрібно спеціально проріджувати. Але нікуди не поділися і «ялинкові браконьєри», які виростають на базарах на свята як гриби. Купуючи штучну ялинку, ви можете бути спокійні, що не берете участі у сумнівних операціях.

Інтернет-магазин Color-it пропонує штучні ялинки оптом та інші атрибути нового року. Звертайтеся до нас, і ми зробимо ваше свято найкращим!