Color-it
Безкоштовна доставка для замовлень від 5000 грн
Сума мінімального замовлення 1500 грн
Повернення і обмін протягом 7 днів
Напишіть нам в Viber або Telegram
Color-it
Color-it
Напишіть нам в Viber або Telegram

Навіщо використовують папір для запікання?

Погодьтеся, приємно заходити до будинку, коли там пахне свіжою випічкою. Звичайно, можна не турбуватися і купити в магазині торт або кекс, але це зовсім не те. Хоча багато господинь не хочуть поратися на кухні, бо потім треба багато прибирати. Рішення знайдено – папір для запікання.

У чому плюси паперу для запікання?

По-перше, готовий виріб не буде приставати до форми – ні до силіконової, ні до роз'ємної.

По-друге, форма залишиться чистою після того, як ви приберете папір для запікання, її просто потрібно буде трохи протерти.

По-третє, папір для запікання можна використовувати не тільки для випічки, але й загортати в неї основні страви та готувати, наприклад, у мікрохвильовій печі.

Як бачите, варіантів використання багато. При цьому сам папір коштує не так і дорого, тому будь-яка господиня може собі дозволити купити папір для запікання.

Радувати своїх близьких кулінарними шедеврами стало простіше, тому не нехтуйте такою можливістю. Компанія Color-it пропонує кухонне приладдя за оптовими цінами, що дуже вигідно для малого бізнесу. Ці продукти гарантовано стануть у вас топом продажів. А ми допоможемо оформити та доставити ваше замовлення в найкоротші терміни.

Нагадуємо, що мінімальне замовлення у нашому інтернет-магазині 1500 гр, безкоштовна доставка від 5000 грн.